Voor wie?

Gratis online trainingsprogramma voor volwassenen vanaf 18 jaar die zelfstandig hun gokken willen minderen of willen stoppen met gokken.

Het doel van de training

Veel mensen geven aan dat hun gokken niet altijd een bewuste keuze is: soms lijkt het ze meer te overkomen. Onderzoek heeft laten zien dat spontane en soms onbewuste mentale gewoontes hierbij een belangrijke rol spelen. Mentale gewoontes worden zo snel uitgevoerd dat je je er vaak niet bewust van bent en dat je ze moeilijk kunt veranderen door er bewust op te letten. Project TOP-trainingen helpt je bij het veranderen van jouw mentale gewoontes. Je kunt het trainingsprogramma zelfstandig, online uitvoeren op het moment dat het jouw uitkomt.

Onderzoek

De TOP-Gambling training is een samenwerkingsproject van de Universiteit van Amsterdam (NL) en de Universiteit Antwerpen (BE). De belangrijkste onderzoeksvraag is welke TOP-training het meest effectief is. De kans dat je minstens een naar verwachting effectieve training krijgt is 62%. Bovendien kun je, als je aan het onderzoek meegedaan hebt, daarna nogmaals trainen, waarbij je gegarandeerd de versies krijgt waar we de meest positieve werking van verwachten.

Deelnemen

Als je aan het training wilt deelnemen, kun je hier het registratie formulier vinden.
LET OP: de TOP Training kan alleen uitgevoerd worden met een PC of laptop. Helaas zijn ze (nog) niet toegankelijk voor een iPad of telefoon.

Ervaringen delen

Wil jij je ervaringen of voortgang delen, of gewoon je verhaal kwijt. Dat kan, wij hebben hiervoor een speciale afdeling op ons forum. Via het menu (verslaving) kan je er komen of via deze link.


Dit onderzoek is een samenwerking van de Universiteit van Amsterdam, Universiteit Antwerpen en CAD Trans.

universiteit van Amsterdam   universiteit Antwerpen          Logo CAD trans